Välkommen till Pleasure 2.0

ett sex månaders online-äventyr

Det är dags. Att investera i DIG. 

Du har ett liv i den här kroppen.
Hur vill du leva detta dyrbara liv?
Hur mycket vill du tillåta dig själv att utvecklas?
Att blomstra?
Att leva livet fullt ut?
Den här är en kurs för kvinnor som har bestämt sig för att det är dags. Att det är dags att ta steget. Att det är dags att återta njutningen som den födslorätt den är. Det är dags att möta och omfamna det som hindrar dig från att leva på det sätt som du önskar.
Online-kursen är en kombination av smaskiga gruppsessioner och, om man vill även individuella 1:1 coachingsessioner med Anna mellan gruppsessionerna där du får möjlighet att djupdyka i dina egna unika utmaningar.

Vad som ingår:

 • 8 grupptillfällen à 2 timmar och 30 minuter.
 • 3 x 1:1 à 60 min coachning sessioner (valfritt tillägg)
 • Hemövningar efter varje tillfälle: audio samt skriftligt material. 

Kursen äger rum online i tryggheten och komforten av ditt eget hem. Detta gör det möjligt för oss att inkludera en del intima övningar där du kan stänga av din kamera och fortfarande öva tillsammans och få möjlighet att dela dina erfarenheter med gruppen efteråt. Min personliga erfarenhet av det här sättet att öva på är att det kan vara mycket givande att dela detta med en trygg och intim grupp.

Vi träffas som grupp en gång ca var tredje – fjärde vecka på onsdagar (någon måndag). Varje session kommer att innehålla delning, teori och övningar där vi djupdyker i vår kropp. Efter varje session kommer du att få ljudfiler för hemmalek mellan sessionerna! Dessa inkluderar: Breathwork, meditationer, visualiseringar, energiövningar och själv-njutningsövningar.
Den individuella coachningen kommer att ske mellan gruppsessionerna.

Vi kommer att:

 • Djupdyka i vår sexuella berättelse (hur ser den ut, hur är den skapad, hur vi vill omformulera den),
 • Fördjupa oss i kroppskärlek,
 • Utforska våra sexuella cykler,
 • Utforska sexuell energi,
 • Utforska orgasmer,
 • Utforska holistisk självnjutning och hur vi kan skapa en inre ekologi som hjälper oss att blomstra,
 • Utforska de-armorering (rustningen som kroppen så klokt lagt på för att skydda oss) och hur vi själva gradvis och tryggt kan släppa på den.
  Och mycket mer!

NY kursstart i februari  2024. 

Datum: 21 februari, 6 mars, 18 mars, 10 april, 8 maj, 29 maj, 19 juni samt onsdag 28 augusti. 

Tid: 19.00 – 21.30

Pris: 7555 SEK (utan individuell coachning) 12 500 SEK (med individuell coaching)

Kontakta mig för mer information och/eller anmäl dig här. Kontakta mig för att få tillgång till en informationsföreläsning om kursen. 

Sagt av tidigare deltagare om kursen:

Kursen med Anna har varit så värdefull både för mig själv och för min relation. Jag närmar mig njutning och samtal kring njutning med min partner mer avslappnat och med mer lekfullhet. Anna har verkligen förmågan att skapa trygghet i gruppen! Stort tack för din inspiration! 

Deltagare på kursen

Inför kursen fanns inom mig en rädsla och ett motstånd att blotta och fördjupa mig i ett så privat ämne och område i grupp men med Anna och kursens upplägg var det väldigt naturligt, oproblematiskt och fint. Jag har aldrig, varken under kursen eller efteråt, ångrat mitt beslut att delta i Pleasure 2.0, tvärtom var det den finaste present jag kunde ge till mig själv! 

Anna har stor kunskap i ämnet och brinner för att sprida kunskap om njutning bland oss kvinnor! Kursen har gett mig verktyg som ökat min kännedom om, känsla för och kontakt med flera områden av min kropp. Jag har aldrig känt någon som helst press och i min egen takt har jag fått upptäcka mig själv på ett nytt sätt. Kursen har för mig varit början på en spännande resa där själva resan är målet. 

Christina 

Jag tyckte att det var en fin och fantastisk kurs!

Det var framför allt spännande att se hur man passerade sina gränser och vågade mer än man trodde från början. 

Det var lärorikt att upptäcka sina egna spärrar och försöka förstå varför man har dessa. Detta gjorde vi i individuella coachande samtal. Över huvud taget kändes det modigt och gränsöverskridande att tala om de här sakerna och jag växte som människa av att bryta barriärer tillsammans med de andra kursdeltagarna. Så mycket stigma kring detta. Jag upplevde att kursen blev mycket mer holistisk än jag hade förväntat mig. 

Sexualiteten är en viktig del av hela min personlighet och inte avskild, det är vad jag tar med mig. Att vara lätt och fri även på det här området. Kursen gav mig viktiga verktyg på vägen dit och insikt kring vad jag behöver fortsätta att fokusera på för att bli lättare i sinnet kring detta. Anna är en van kursledare efter alla år av yoga och mindfulness. Hon lyckades med konststycket att lägga kursen på en bra nivå så att även vi lite mer hämmade deltagare kunde ta till oss de olika delarna och innehållet. Det var en mjuk och fin kurs, utan pekpinnar och måsten.

Eva

Den här kursen var speciell på så många sätt. Jag känner att jag fått mycket ny kunskap om allt från hur kroppen fungerar till njutning till avslappning och vilka olika förhållningssätt man kan ha gentemot sig själv och sin egen kropp och njutning. De individuella sessionerna har varit otroligt givande och läkande och kompletterat gruppträffarna på ett bra sätt. De andra gruppdeltagarna har också betytt mycket och skapat ett tryggt rum för både stöd och inspiration. 

Jag kan varmt rekommendera denna kurs som ger möjlighet till, att i sin egen takt, lära känna sig själv, sin sexualitet och sin njutningspotential. 

Tusen tack igen för en fantastisk kurs som gett mig så mycket❤️

Fanny

En översikt av kursen

Som VITA-coach och människa hyllar jag både min egen och din sensuella natur och njutningens skönhet i alla dess nyanser!