BWorkshop

Bröstworkshop torsdag
1 februari

En workshop & ritual för läkning och njutning

Varmaste välkommen till en online workshop torsdag den 1 februari kl 20.00 – 21.15 där våra bröst får stå i centrum. Med inbjudan att återta känsligheten i våra bröst och förmågan att känna njutning i våra bröst. Ge näring åt hela vår kropp och återta vår rätt till att uppleva njutning och kärlek helt för vår egen skull och utöka vår förmåga att älska oss själva och andra. 

Workshopen äger rum online och du kan ha både ljud och kamera av hela tiden.

ANMÄL DIG HÄR

Underbara bröst..

Våra bröst kan ha varit med om så mycket. 

Kanske har vi upplevt en massa ovälkommen uppmärksamhet. Kanske har våra bröst blivit berörda på sätt vi inte tyckte om. Kanske upplever vi att våra bröst varit till för andra men inte så mycket för oss själva. Kanske har vi en svår relation till dem. Kanske vi inte gillar hur de ser ut – formen, storleken. Kanske har du gjort undersökningar och/eller operationer i dina bröst som påverkat relationen till dem. 

Allt detta kan ha gjort att brösten har haft behov att skydda sig. Vilket kan ha resulterat i att vi antingen inte känner så mycket i våra bröst, de kanske känns stumma. Eller att de är överkänsliga, att minsta beröring känns för mycket. 

I den här workshopen kommer jag dela information och övning som jag själv haft stor glädje av och bjuda in dig till en varsam och läkande ritual som betytt mycket för min egen förmåga att idag älska mina bröst som är källan till så mycket vackert – kärlek och njutning. Idag är brösten min första go-to plats i kroppen för att komma hem och känna en djupare kontakt med mig själv och därifrån med allt utanför. 

Varför njutningsritual? 

Jag upplever att det är väldigt speciellt med ritualer. En ritual kan göra det lättare att släppa vardagen och få kontakt med något större, djupare. Ritualer kan också göra det lättare att sjunka in i ett utrymme där alla känslor är tillåtna, och läkning och hyllning möjlig. 

Jag har personligen läkt en massa skam kring min egen njutning och sexualitet tillsammans med andra kvinnor som är på samma resa av återtagande av sin fulla potential.  Det är enormt kraftfullt att göra det tillsammans, även om vi inte nödvändigtvis ser varandra under den här workshopen. Att få börja, eller fortsätta, resan att frigöra sig från skadlig programmering, skam, skuld och tabun. 

 

 

Information om workshopen

VAD VI KOMMER GÖRA

  • Introduktion: Anatomi, vetenskaplig forskning kring njutning i brösten, visdom från Tantra och Taoism.
  • Förkroppsligad övning & ritual: En initiering till läkning och njutning
  • Delande (för den som vill – helt frivilligt) och Q & A

DEN HÄR WORKSHOPEN ÄR FÖR DIG SOM:

…..identifierar dig som kvinna

…..har en önskan/längtan efter att återta det vackra med dina bröst, läka känsligheten, skapa en djupare kontakt med dina bröst, skapa en djupare kontakt med dig själv och självkärleken, fördjupa njutningen, skapa en djupare relation med din inre visdom. 

….har dina bröst kvar men även du som har opererat bort delar/hela ditt bröst eller båda brösten. Vi kan skapa en en djup kontakt med energin i det här området oavsett om brösten inte är kvar. 

….tycker om att dela ett rituellt space med andra kvinnor eller är nyfiken på att göra det. 

HUR DU KAN FÖRBERDA DIG:

  • Ladda ner Zoom. Länken får du tillgång till efter du anmält dig. Återigen, helt okej att välja att stänga av både kamera och ljud.
  • Ta på dig bekväma kläder och/eller som gör att du känner dig sensuell/sexig. 
  • Skapa ett rituellt space: Dvs ett utrymme som känns tryggt (kanske behöver du låsa en dörr, berätta för personer du lever med att du vill vara ostörd denna tid etc), ta in saker som gör att det känns speciellt och fint ex rökelse, en blomma, ett ljus, en härlig filt, dimma ljuset etc. 
  • Ha en yogamatta, en säng eller skön filt tillgänglig om det är så att du vill lägga dig ner. 
  • Om du vill ta av dig din tröja och bh (helt okej om du inte vill – du kan massera dina bröst över kläder eller hoppa över fysisk beröring och istället göra en energimässig massage): ha en kroppsvänlig olja tillgänglig exempelvis kokosolja eller sesamolja. 
  • INFO

När och var? Torsdag den 1 februari kl 20.00 – 21.15 online (Zoom). Inspelning skickas till alla anmälda dagen efter workshopen (om du inte kan vara med live).

Pris?  250 kr

ANMÄL DIG HÄR