Kvinnoretreat

Längtan, Njutning & Livskraft
3-6 oktober 2024

Välkommen vackraste KVINNA till en magisk värld

Till en värld där du bjuds in till att möta djupet av dig själv. Att ösa ur din längtans brunn och återknyta kontakten med livets magi och flöde.

Att komma hem till dig själv.

Till lekfullheten, lusten, livet, njutningen, kraften, sensualiteten.

Allt det som du redan är och bär inom dig.

Kanske har du liksom många av oss tappat bort kartan över dig själv. Kanske har vardagens krav ställt dina behov vid sidan av?

Samtidigt vet du att det finns mer.

Längtar du efter djupet av dig själv och är redo att skifta till ett liv väglett av ditt inre, din lust och glädje?

Tillsammans utforskar vi en mer autentisk och njutningsfull livsväg. På lekfullt allvar undersöker vi sår, masker och föreställningar som håller tillbaka vår livskraft och njutning.

Under det här retreatet får du möjlighet att återta kontakten med din livskraft och njutning, lära känna din kroppsliga och intuitiva visdom och släppa strukturer och skydd som inte tjänar dig längre.

Under de här fyra dagarna bjuds du in till en annan värld – vägledd av njutning, kraft och flöde.

Tillsammans med medsystrar som bär på samma längtan som du.

En trygg, varm och intim värld som skapar förutsättningarna för att släppa masker, skala av och hitta hem.

Retreatet är för dig som längtar, oavsett tidigare erfarenhet. Vi möts där du är, som du är.

För att möjliggöra det använder vi oss av en rad olika verktyg som

 • Olika former av breathwork med fokus att släppta taget om det gamla och bjuda in njutningen
 • Slow flow och yin yoga
 • Dans och intuitiv rörelse
 • Röstyoga
 • Workshop
 • Energimedicin
 • Ceremonier: Kakaoceremoni, eldceremoni, reningsarbete
 • Shamanska meditationer
 • Sensuella och erotiska beröringsövningar (enbart med dig själv)
 • Locka fram njutningen som redan bor i dig (genom exemplevis yoni breathwork, de-armorering, energiövningar, yoni ägg övningar (med eller utan ägg).
  Samvaro och delning

Dina gränser gäller.

Vi letade länge för att hitta den tryggaste, vackraste och mest magiska av platser där vi som grupp kan vara avskärmade från omvärlden. Vi trodde först att vi behövde röra oss utanför Sveriges gränser men landade till sist i att det är just här i vår svenska mylla som vi kan skapa det mest trygga och kärleksfulla space som hjälper oss att sjunka djupt in i oss själva där kraften och njutningen bor. Vi är så glada att återvända till den speciella plats som Lyckhem på Väddö erbjuder. Du kan läsa mer om Lyckhem här.

Här kommer du att vara omsluten av ljuvlig natur, grönska och hav i olika riktningar. Vi bor i ombonade rum och ses för vår praktik i en intim,  och trygg sal, avskärmad från omvärlden. Här kommer du fyllas upp av din egen energi och den mest närande kärleksfulla maten. All mat som serveras på retreaten är ekologisk och vegetarisk, lagad med medvetenhet och kärlek. Matfilosofin på Lyckhem andas balans och maten är alltid sund, smakfull, nyskapande, ekologisk och mestadels växtbaserad. En enkät kommer skickas ut i god tid före retreatet för att fånga upp allergier och önskemål.

Det kommer även finnas möjlighet att boka in olika behandlingar – massage, healing etc.

Fyra dagar i vår egen värld tillsammans med en grupp kvinnor som utforskar samma längtan som du.

Program (tentativt)

Dag 1: Ankomst 15:00
Välkommen & hitta in: landa in, närhet, mjuk rörelse, meditation, mat

Dag 2:
Väck upp & gör plats: mjuk rörelse, dans, röstyoga/chanting, breathwork, shamansk meditation, workshop med övningar, eldceremoni

Dag 3:
Kom hem: mjuk rörelse, dans, röstyoga/chanting, breathwork, workshop, heligt spa, kakaoceremoni, meditation, visions-och drömarbete

Dag 4:
Avslutning

Om dina guider:

Anna Wikfalk supernjutningsgudinna. Som arbetar med individuella coaching sessioner samt grupper i olika former (inkluderar breathwork, meditationer, ceremonier, njutningsövningar) kring sexualitet och njutning. Jag är certifierad VITA sex-, kärleks-, och relationscoach med Layla Martin, certifierad hälsoinformerad sex coach med Dr Isabela Bottura och har gjort en rad andra utbildningar inom sexualitet och njutning. Jag fascineras av ämnen som är laddade och tabubelagda som mat, kropp och sexualitet eftersom det så många gånger finns möjlighet att komma åt djupa mönster genom dessa och göra oss mer fria! Min egen resa har handlat om att transformera en komplex relation till mat och kropp till att komma hem till kroppen, friheten och njutningen. Och såklart till att skapa en kärleksfull relation till min kraftkälla, min yoni. Du kan läsa mer om min resa här.

I grunden är jag yoga-, mindfulness-, och självmedkänslainstruktör och har lett grupper i 16 år.

Pernilla Heed arbetar med shamansk energimedicin genom individuella sessioner, ceremonier och meditationer. Sedan mars 2023 är jag utbildad energimedicinterapeut och jag vandrar även med Freja och de nordiska gudinnorna genom en treårig naturprästinneutbildning och har många års erfarenhet av yoga, meditation, womb work och kvinnocirklar. Den energimedicin jag praktiserar utgår från shamansk visdom och läkekonst och innefattar en rad kraftfulla tekniker som syftar till att frigöra mentala, fysiska, känslomässiga eller energimässiga blockeringar. Min egen resa har varit ett hemkommande; till kropp och känslor, till tillit och självkärlek, och till ansvar för hela mig. Det är också det jag kan vägleda i. Att hitta sann intimitet och glädje, intuition och kreativitet.

Hitta hit

Lyckhem ligger i Stockholms skärgård cirka 90 minuter från centrala Stockholm. Du kan ta dig hit med bil eller buss via Norrtälje eller med Waxholmsbåten.

Priset för fyra dagar inkluderar

 • Tre nätters boende på Lyckhem (Väddö)
 • Morgonte och frukt, en härlig frukostbuffé med allt du kan tänka dig, en fräsch lunch, en mumsig fika och en vällagad middag.
 • All rörelse, workshops, ceremonier, ritualer etc enligt ovan med Anna och Pernilla.

Pris: 7800 kr för del i dubbelrum (sängarna kan placeras som en dubbelsäng eller två separata sängar). 8 200 kr för enkelrum.

Anmäl dig här

Uppge  namn och adress samt vilket typ av rum du önskar. I samband med anmälan får du en faktura på anmälningsavgiften på 2 500 kronor (delbetalning av hela avgiften). Resterande avgift betalas senast 2 veckor före retreatet.

Hör gärna av dig om du har några frågor!