Connection & Freedom

- en årsresa med kropp, mat, sexualitet och pengar

Välkommen till ett årsprogram där du kommer att röra dig djupt in i dig själv för att komma hem. Till det viktigaste hemmet av alla. Hem till dig. Till din kropp, ditt hjärta, din själ. 

Du föddes fri, full av kärlek och lät livet flöda igenom dig.

Och du är inte trasig. 

Du har aldrig varit trasig. 

Under livets gång sker saker som gör att vi gömmer delar av oss själva. Som unga är vi mästare på att snappa upp både vad som uppskattas och vad som inte verkar accepteras. De oacceptabla gömmer vi inom oss, och anpassar oss till rådande normer och omgivning. 

Men så börjar det skava. Vi längtar efter något. Längtar efter att få känna oss hela och kompletta. Då är det lätt att hamna i ”fixa-mig” projektet. Men ingen kan fixa dig. För du behöver inte fixas, du har aldrig behövt fixas. Det vi behöver göra är att återvända hem till hela oss själva. Gradvis släppa på kontrollen och bjuda in öppenhet och nyfikenhet att lära oss istället. 

I det här årsprogrammet kommer vi att arbeta med områden som just kan göra att vi kommer djupt hem till oss själva och bli mer fria, levande och hela: 

-relationen med kroppen

-relationen med maten

-djupdyka i sexualiteten för att fördjupa njutningen och arbeta med den sexuella energin 

-relationen med pengar (som också den kan lära oss mycket om oss själva)

Praktisk information om programmet: 

Programmet äger rum både online och i fysiskt. Vi kommer att ses 12 gånger online samt fyra helger fysiskt under året: två stadsretreat samt två retreat på annan ort. Se datum under respektive modul nedan.  Alla online sessioner spelas in och läggs upp inom ca 24 timmar på vår gemensamma kursplattform. Där kommer du även hitta allt skriftligt  material, audio för hemmaövning, samt andra tips.  

För mer detaljerad info om modulernas innehåll läs här

Vad är inkluderat?

 • Fyra retreat fredag -söndag varav två stadsretreat och två retreat på annan ort inkl kost och logi
 • 12 träffar online på ca 2-2,5 timmar 
 • Alla online kurstillfällen tillgängliga att titta på i efterhand 
 • En arbetsbok
 • Tillgång till skrifligt material 
 • Audio 
 • Delningar i liten och stor grupp
 • Tips på saker att reflektera och skriva kring

Kursstart 8 november 2024

Datum: Se nedan under respektive modul

Pris för hela årsprogrammet inklusive allt material, audio, samtliga retreatkostnader, online träffar: 45 000 kr inkl moms. Du kan välja att betala vid ett tillfälle eller månadsvis. Ingen extra kostnad tillkommer för delbetalning.

I priset ingår även:     

 • Onlinekursen Yoni Love
 • En yoni yoga klass
 • 1 individuell coaching session med Anna     

Kontakta mig för mer information och/eller anmäl dig här                                                                                             

Mer information om programmet: 

Det handlar inte om att du ska du ska bli perfekt. Perfekt kropp. Äta perfekt mat. Ha en perfekt sexualitet och tjäna en massa pengar:) Det handlar om att närma sig dessa områden med nyfikenhet, vänlighet, och vara öppen att lära sig. Omfamna dessa tabubelagda områden och se var de leder dig.

Sexualiteten kan vara en spirituell praktik precis som meditation. En plats där vi övar på att vara i nuet, släppa idéer, förväntningar och krav, snarare än att prestera, göra och spela.

Inbjudan i respektive område är att se vad vi kan lära oss, vad som behöver läkas och omfamnas för att skapa en friare, mer kärleksfull och sann relation till dem.

Vi kommer börja programmet med något som kommer följa oss som en röd tråd genom hela resan: Självkärleken.

Självkärleken är en viktig grund för all form av närhet med andra, och för möjligheten att fördjupa njutningen. För det krävs att vi släpper garden, sjunker in i kroppen, och vågar vara sårbara.

Jag erbjuder dig ett stadigt, kärleksfullt och tryggt hållande under hela året som du kommer vandra tillsammans med en intim grupp andra kvinnor (max 8 deltagare).

Jag har valt att låta årstiderna hjälpa till hur vi gör den här resan. Det arbete och fokus vi har kommer få hjälp av respektive årstid. Vi är inte ensamma. Vi kan ta hjälp av många saker, bland annat kraften i våra

Övningar och ritualer som kommer följa oss under resans gång

Dans

Rörelse är ett underbart sätt att komma i kontakt med sig själv, kroppen, gamla programmeringar och lager. Genom dans och intuitiv rörelse kan vi processa känslor och blockeringar som fastnat i kroppen. Under programmet kommer vi ta hjälp av dansen som terapeutiskt verktyg och väcka nedsläckta delar av oss själva. 

Breathwork

Breathwork är en kraftfull andningsmetod som kan hjälpa oss att läka gammal smärta och programmering och nå en högre grad av självkännedom. Breathwork gör det möjligt för oss att lämna den tänkande delen av hjärnan så vi får tillgång till undermedvetna och omedvetna delar i hjärnan och därmed kan läka på djupare plan. Vi kommer framförallt att göra olika former av Connected Breathwork. 

Visualiseringar 

Visualiseringar och föreställningar är ett fantastiskt verktyg för att både identifiera blockeringar, och även för att läka och manifestera. Vi kommer använda oss av det under hela vår resa. Vårt sinne är ett otroligt kraftfullt verktyg och vi manifesterar hela tiden utan att vi tänker på det. Tyvärr är det ofta inte det vi önskar manifestera utan tvärtom. 

Jag ser det när jag tror att det är möjligt….

Ritualer

För mig handlar ritualer om att göra det vardagliga heligt. Att skapa ett rituellt utrymme gör det möjligt för oss att lämna vår vardag en stund vilket inkluderar att lämna begränsande antaganden, idéer, föreställningar etc vi har om oss själva och världen. Och där är så mycket mer möjligt för oss. 

Njutningsövningar

Njutningsövningar är övningar där vi varsamt närmar oss kroppen och lär känna vad som känns behagligt. Vi kommer väcka hela kroppen till liv och upptäcka att njutning kan bo i varje del av kroppen. Dessa övningar ger oss också möjlighet att lära känna, respektera och kommunicera våra gränser. 

Meditationer

Vi kommer experimentera med en rad olika meditationer för respektive områden. 

Cervix som röd tråd och guide

Din cervix kan vara det mest glömda och missförstådda organet i kvinnokroppen. Ett organ som många enbart förknippar med cellprover och gynbesök. Att lära känna sin cervix är en resa in till ett annat universum – ett universum av självrespekt, självkännedom, vad det innebär att vara kvinna och älskarinna och att bli erbjuden en portal mellan den mänskliga och den andliga världen. I vår cervix är även vårt rotchakra beläget, själva grunden av oss själva. Och vår allra bästa guide på resan som väntar. 

Men vi kan hålla mycket smärta i den här delen av kroppen. Så vi kan inte jobba med vår cervix snabbt. Din cervix vill bli behandlad med respekt, vördnad och långsamhet. Därför passar det så bra att inkludera i ett årslångt program. 

Här finns oändligt att lära sig om orgasmisk njutning, kraft och visdom. Din cervix kan fördjupa din självnjutning, och sex med en partner kan transformeras till en djupt spirituell upplevelse fylld av bliss och kärlek. För den som har tålamod att närma sig henne varmast och respektfullt. Vi kommer låta vår cervix vara med som en röd tråd genom hela vårt program.

årstider.

För vem är det här programmet:

 • Du vill resa på en djup resa in i dig själv, och vara en del av en intim stöttande grupp
 • Du längtar efter att känna dig blomstrande och fri, fördjupa relationen till kroppen och utforska din sexualitet 
 • Du är nyfiken på din relation till mat och pengar och villig att lära dig mer
 • Du är redo att ta ansvar för dig själv på ett djupare sätt 
 • Du längtar efter att omfamna den sensuella, den vilda, den fria essensen som är du
 • Du vet att det här arbetet inte är en quick-fix

En översikt av programmet

Modul 1: Initieringen

När livet börjar dra sig inåt, när dagarna blir kortare och kortare möts vi för första gången. Den här modulen handlar om att skapa en grund. Att initieras in till vårt år. Skapa ett rituellt och intimt utrymme i gruppen. Sjunka in i kroppen. Det handlar också om att återta det som gått förlorat, medvetandegöra och sudda ut historier vi skapat om oss själva, och om världen. Komma hem till oskuldsfullheten, nyfikenheten och villigheten att lära sig. 

Vi kommer ta kontakt med den hållande energin och skapa en tempelliknande atmosfär i den här magnifika kroppen som vi lever i. Vi kommer lägga grunden till en spirituell och rituell resa genom kroppen, snarare än bortom kroppen. 

Datum online träffar: 25 november, 16 december, 20 januari                                            Datum för helg: 8-10 november*

Modul 2: Besök i underjorden

I den mörkaste vintern tar vi oss ner i underjorden för att möta våra skuggor och gömda delar. Den här delen av vår resa handlar om att identifiera och få möjlighet att släppa på fysiska och känslomässiga blockeringar vi håller i kroppen, sinnet och hjärtat. 

Vi kommer på ett mycket tryggt space lära oss att de-armorera olika delar av kroppen ( du komma få lära dig hur du gör detta på dig själv) för att släppa taget om stumhet och smärta och öppna upp för njutningen som finns bakom. De-armorering är ett sätt att släppa på spänningar och blockeringar i kroppen för att komma hem till den njutning som finns i din kropp. 

Det första steget är att skapa en väldigt intim kontakt med kroppens eget språk i form av förnimmelser. 

Datum online träffar: 24 februari, 24 mars, 28 april                                                                 Datum för helg: 31 januari – 2 februari 2025**

Modul 3: Återfödelsen

När våren tittar fram kommer vi i den här modulen tillbaka från vår resa i underjorden och initieras till en ny form av njutning. En njutning som inte kommer med krav, prestation eller görande. Utan som har sin grund i närvaro, upplevelse och att våga vara i stunden utan agenda. Där sexualiteten blir en aktiv meditation. Vi fördjupar oss i självnjutningsritualer och firar njutningen för njutningens skull. 

Datum online träffar: 26 maj, 23 juni, 28 juli                                                                           Datum för helg: 9-11 maj 2025*

Modul 4: Friheten

I den här modulen fördjupar vi arbetet med njutning och energi. Vi rör oss från att leva för att överleva till att leva och blomstra! Vi fördjupar oss i hur sexualitet kan vara en helt annan upplevelse än vi är vana vid. Att älska med oss själva och med andra på ett nytt sätt. Att röra sig från en dopamin driven sexualitet till en oxytocin sexualitet, och hur vi kan arbeta med sexuell energi, cervix och hjärtat.  För njutning, kraft, kärlek och skapande. 

Datum online träffar: 18 augusti, 15 september, 20 oktober                                                     Datum för helg: 19-21 september  2025**

*stadsretreat vilket betyder att vi ses fredag kväll 18-20, lördag dag mellan ca 10-17, söndag dag 10-17 men sover hemma/ordnar eget boende.

**retreat fredag kväll- söndag em på annan ort inkl kost och logi.