Tyst höstretreat

på Frötuna Gård
11-13 oktober 2024

Välkomna hösten med tystnad, stillhet och reflektion

Varmt välkommen att inleda våren med ett tyst  helgretreat 11-13 oktober i en unikt vacker miljö endast 1 timme norr om Stockholm. Det här är dagar då du får möjlighet att under tystnad vila, återhämta kraft och återknyta till ditt allra innersta och det som är riktigt viktigt för dig. 

Du kommer under den här helgen erbjudas mjuk yoga, meditation i olika former, underbart vacker natur och ett besök i Frötunas väldigt speciella Hamam och spa.

Den vegetariska maten som serveras är mycket omsorgsfullt planerad och kärleksfullt tillagad med hänsyn till miljö och säsong.

 

Vi börjar med en gemensam introduktion på fredag kl 17 som följs av en härlig middag.

På kvällen samlas vi för mjuk yoga och meditation då vi inleder tystnaden och det finns också möjlighet att koppla av framför brasan.

Vi inleder lördagen med mjuk yoga och meditation. Efter en stärkande frukost finns möjlighet att meditera tillsammans och även att gå ut och promenera i de vackra omgivningarna runt Gården. Lunchen följs av en restorative- och yin yoga session och meditation. Senare på eftermiddagen finns möjlighet att besöka Hamam och bastun. Före middagen ses vi för en meditation och även efter middagen för den som önskar. På eftermiddagen och kvällen finns återigen möjlighet att vila vid brasan.

Söndagen följer samma rytm och struktur som lördagen fram till lunch. Efter lunchen bryter vi varsamt tystanden och avslutar retreatet.

Du bestämmer helt själv vilka saker i schemat du är med på, du är helt fri att avstå från vilka pass du än vill. Det kommer även finnas utrymme för egentid att promenera, läsa eller vad man behöver mest och längtar efter. Vill du meditera mera på egen hand finns det möjlighet att göra det också. Du är fri!!

Hitta hit

Frötuna Gård ligger vid Funbosjön öster om Uppsala cirka 1 timme  från centrala Stockholm. Du kan ta dig hit med bil eller tåg och buss.

Priset inkluderar

    • Helpension med frukost, lunch, middag, förmiddags-, eftermiddags- och kvällsfika. Maten är vegetarisk, laktosfri och fri ifrån raffinerat socker.
    • Fyra yogapass inklusive andningsövningar.
    • C:a sex meditationspass.
    • Besök i Frötunas spaavdelning/hamam

Datum: 11–13 oktober 2024

Tid: Fredag kl 17.00 till söndag kl 15.00

Pris: 6 600 kr för del i dubbelrum (7 200 kr för enkelrum) med helpension och hälsofika, yoga och meditation och hamam-spa. 

Retreatledare: Anna Wikfalk är  yoga-, mindfulness-, och självmedkänslainstruktör och har lett grupper i 16 år.

Anmäl dig här

Uppge  namn och adress samt vilket typ av rum du önskar. I samband med anmälan får du en faktura på anmälningsavgiften på 2 500 kronor (delbetalning av hela avgiften). Resterande avgift betalas senast 2 veckor före retreatet.

Citat från tidigare deltagare på det tysta retreatet på Frötuna:

Många varma tack för en nästan overkligt fin helg. Så givande och inspirerande. Minnena från Frötuna kommer jag att bära med mig länge.”

“Det var verkligen en fantastiskt härlig helg och “lättare” än jag trodde. Såklart var det mycket Annas förtjänst hur hon guidade sin grupp.”

“Vilken helg. 🙏 Fylld av tacksamhet.♥️ Du är verkligen fantastisk 🫶🏼, din röst, din förmåga & känsla att förklara och hitta ord/meningar är unik och genuin.”

Hör gärna av dig om du har några frågor!