Retreats

Self-care retreat för kvinnor

30 mars – 2 april

Varmt välkommen du kvinna i alla åldrar till ett spännande retreat där vi lär känna den feminina energin på ett djupare plan!

Den feminina energin. Hon är Kreativ. Kraftfull. Beskyddande. Vild. Lekfull. Modig. Flödande. Så mycket mer än vad vi kanske lärt oss om ”feminint”.

Inom varje kvinna finns oändligt med kraft, en naturlig koppling till naturen, och passionerad kreativitet. Olika saker i livet kan ha bidragit till att vi inte har kontakt med hela oss själva och vår fulla potential.

Tänk om allt som vi behöver, allt som vi vill vara, allt som vi vill ge…redan
finns inom oss? Redo att förlösas. I det här retreatet kommer du bjudas in till olika övningar, ritualer, dans, andning och flöde för att få möjlighet att fördjupa dig i den feminina energin och bebo din kropp mer och mer. För att du sedan ska kunna använda dig av all din kraft för att verka i den här världen. Som behöver DIG mer än någonsin.

Läs mer och anmäl dig här.

 

Kvinnoretreat – Längtan, Njutning & Livskraft

3-6 oktober 2024

Välkommen vackraste KVINNA till en magisk värld

Till en värld där du bjuds in till att möta djupet av dig själv. Att ösa ur din längtans brunn och återknyta kontakten med livets magi och flöde.

Att komma hem till dig själv.

Till lekfullheten, lusten, livet, njutningen, kraften, sensualiteten.

Allt det som du redan är och bär inom dig.

Kanske har du liksom många av oss tappat bort kartan över dig själv. Kanske har vardagens krav ställt dina behov vid sidan av?

Samtidigt vet du att det finns mer.

Längtar du efter djupet av dig själv och är redo att skifta till ett liv väglett av ditt inre, din lust och glädje?

Tillsammans utforskar vi en mer autentisk och njutningsfull livsväg. På lekfullt allvar undersöker vi sår, masker och föreställningar som håller tillbaka vår livskraft och njutning.

Under det här retreatet får du möjlighet att återta kontakten med din livskraft och njutning, lära känna din kroppsliga och intuitiva visdom och släppa strukturer och skydd som inte tjänar dig längre.

Under de här fyra dagarna bjuds du in till en annan värld – vägledd av njutning, kraft och flöde.

Tillsammans med medsystrar som bär på samma längtan som du.

En trygg, varm och intim värld som skapar förutsättningarna för att släppa masker, skala av och hitta hem.

Läs mer och anmäl dig här.

 

 

Tyst retreat för stillhet, grundning, och reflektion 

oktober 2024

Varmt välkommen till ett helgretreat i en unikt vacker miljö endast 1 timme norr om Stockholm. Det här är dagar då du får möjlighet att under tystnad vila, återhämta kraft och återknyta till ditt allra innersta och det som är riktigt viktigt för dig.

Du kommer under den här helgen erbjudas mjuk yoga, meditation i olika former, underbart vacker natur och ett besök i Frötunas väldigt speciella Hamam och spa.
Den vegetariska maten som serveras är mycket omsorgsfullt planerad och kärleksfullt tillagad med hänsyn till miljö och säsong.

Under 2024 erbjuder jag denna väldigt grundande och mustiga helgen vid ytterligare ett tillfälle:  11-13 oktober. 

Läs mer och anmäl dig här.